Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Mostrant els 5 resultats

  • Amunt i avall

    Al llarg de nou anys, Gabriel Fernàndez ha estat el community manager del Bàsquet Club Andorra. Després de gairebé una dècada dedicada a l’entitat, el 2023 se’n va desvincular perquè, literalment, havia acabat cremat. I hom es pregunta: com pot ser que algú que rep l’encàrrec de fer la feina de la seva vida finalment n’acabi tan cremat que l’hagi de deixar tant sí com no? Gabriel Fernàndez ens ho explica a cor obert i ens narra els moments més importants del club en els darrers anys, del descens a la LEB OR o l’ascens a l’ACB passant per viatges d’Eurocup, destitucions, relació amb els jugadors i el cos tècnic i un llarg etcètera que permet conèixer fins a l’últim detall del dia a dia d’un club a l’elit del bàsquet.

    19,00  (4% IVA inclòs) Afegir a la cistella
  • Com berenar a Montalarí

    Josep Marsal ha estat un observador privilegiat i un actor protagonista de la transformació d’Andorra al llarg de la segona meitat del segle xx, ja sigui en el món de la docència —a la qual ha dedicat quatre dècades de la seva vida—, de l’associacionisme —en què ha participat fundant i presidint diverses entitats— o de la política. En aquest darrer àmbit, Marsal destaca per haver exercit els càrrecs de cònsol d’Encamp, de conseller general o de president del Consell Superior de la Justícia, a més d’haver estat elegit subsíndic general en els intensos anys 1992-1993. A Com un berenar a Montalarí, Josep Marsal recull les seves memòries i comparteix amb els lectors una història vital que és, en part també, la història d’una Andorra en ple creixement i canvi, un país que necessitava persones implicades en el camí cap a la modernitat que coneixem avui.

    22,00  (4% IVA inclòs) Afegir a la cistella
  • El camí cap a la Constitució d’Andorra

    En aquest volum, Josep Enric Dallerès ens acosta als anys del procés constituent andorrà, en especial les dècades prèvies al 1993, detallant els diversos factors —interns i externs— que van propiciar que Andorra comencés a caminar cap a l’elaboració d’una constitució escrita. Un camí, tanmateix, que no va ser fàcil, i en el qual no tots els representants polítics dels anys setanta i vuitanta, en el temps de la reforma de les institucions, sumaven en una mateixa direcció. Trenta anys després del referèndum, l’aportació de Dallerès ens permet aproximar-nos a unes dècades poc tractades i a les problemàtiques de l’Andorra del moment, en plena transformació i ebullició política. El volum el completa un annex en el qual el lector trobarà alguns discursos i documents de l’època que, malgrat el pas dels anys, són de plena actualitat.

    18,00  (4% IVA inclòs) Afegir a la cistella
  • L’entrellat d’un consolat

    «L’entrellat d’un consolat» ens aproxima, amb l’experiència i la veu de Benet Pantebre, a l’Andorra de la dècada del 1970, menys de cinquanta anys enrere i, no obstant això, la distancia que sembla que ens en separi, per moments, sembla que sigui força major.

    «L’entrellat d’un consolat» és el relat d’una realitat: els dos anys del consolat de Benet Pantebre.

    Com va trobar-se en lliça electoral, com va esdevenir Cònsol major de la parròquia d’Andorra la Vella, com va desenvolupar-se el mandat…

    Benet Pantebre, en aquest testimoni punyent, ens aproxima a l’essència de l’administració andorrana: els comuns, però també, al concepte de bé públic, sovint per via de les reflexions i comentaris que les diferents situacions viscudes generaven en l’autor i que ens lliura.

    19,00  (4% IVA inclòs) Afegir a la cistella
  • Vuitanta-dos dies d’octubre

    El poemari Vuitanta-dos dies d’octubre és fruit de la reflexió personal de l’autor davant la situació que viu Europa, Catalunya i Espanya en els darrers temps, una situació de crisi dels valors democràtics i dels Drets Humans. Els poemes van ser escrits entre l’1 d’octubre i el 21 de desembre del 2017, i inicialment van ser penjats a les xarxes socials diàriament. A finals del 2017 es va prendre la decisió de publicar-los en aquest recull que agrupa els vuitanta-dos poemes, els quals són presentats amb una cita relacionada amb el poema, una fotografia presa per l’autor i una efemèride. L’autor, una de les plomes referents de la literatura andorrana en els darrers decennis, ha treballat durant anys en qüestions referents a la docència, les institucions europees, la política andorrana i els drets humans, un desenvolupament personal que és ben present en els seus poemes.

    18,00  (4% IVA inclòs) Afegir a la cistella