Segell editorial pirinenc nascut a Andorra
Truca'ns (+376)687993

Qui som

Els nostres origens

Anem Editors neix a Andorra l’any 2007. Ho fa sense grans ambicions, conscient de les limitacions que representa editar a l’espai territorial on veu el dia. Neix, malgrat tot, amb la voluntat de contribuir a la promoció d’autors, tant de dins com de fora del Principat, que escriguin sobre temes que tinguin les muntanyes del Pirineu com a teló de fons i com a protagonistes les persones que han fet de la serralada el seu espai de vida.

El nostre objectiu

L’objectiu confessat és el d’aportar material generador de reflexió i de debat, elements essencials per al progrés de tota societat. Anem Editors, com a editorial andorrana que és, es proposa treballar amb un interès clar: Andorra. Amb aquesta intenció procura aportar eines per entendre i fer entendre el país, tant des de dins mateix com des de fora, a fi de ser capaços d’eixamplar la mirada. Des de la muntanya estant també es pot tenir una visió universal i, fins i tot, menys deshumanitzada que no pas des d’altres horitzons. Ha de ser possible, doncs, aportar el nostre granet de sorra en una reflexió que, al cap i a la fi, ha de ser global.

Frontera Endins és un fresc de l’Andorra del segle XX, dins de la millor narrativa catalana des de Víctor Català –excel·lent “Solitud”- a la més autèntica Rodoreda de “Mirall Trencat”. I no exagero, en absolut.

Antoni Morell
Antoni Morell

La figura externa de la dona andorrana i la figura interna, íntima, d’una persona concreta. Chapeau! M’he reconciliat amb la novel·la gràcies a la construcció genealògica que fa en Josep Dallerès a Frontera Endins.

Joan Amenós
Joan Amenós