Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Qui som

Anem Editors som una editorial pirinenca independent nascuda a Andorra l’any 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019. Som un segell generalista dedicat a les humanitats en un sentit ampli des de dues grans vessants: una de més literària —narrativa, poesia, conte, literatura històrica— i una de més enfocada al coneixement del passat i a la comprensió del present —història, història de l’art, assaig, patrimoni. Molts dels nostres títols parlen del Pirineu —d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya—, per bé que de manera no exclusiva; també trobareu títols d’àmbits com el català o el peninsular.

Com editorial pirinenca que som, volem donar veu al nostre territori amb la voluntat de conèixer-lo millor i, també, de donar-lo a conèixer. Des de la muntanya estant també es pot tenir una visió universal, i fins i tot menys deshumanitzada que no pas en d’altres horitzons. Volem, doncs, aportar el nostre gra de sorra des del Pirineu amb una vocació global.

Frontera Endins és un fresc de l’Andorra del segle XX, dins de la millor narrativa catalana des de Víctor Català –excel·lent “Solitud”- a la més autèntica Rodoreda de “Mirall Trencat”. I no exagero, en absolut.

Antoni Morell
Antoni Morell

La figura externa de la dona andorrana i la figura interna, íntima, d’una persona concreta. Chapeau! M’he reconciliat amb la novel·la gràcies a la construcció genealògica que fa en Josep Dallerès a Frontera Endins.

Joan Amenós
Joan Amenós