Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Rezvan Kani

Rezvan Kani, hereva del ric patrimoni artístic persa i d’una inspiració contemporània europea en l’Art Modern, neix a l’Iran, el 1947. Del 1979 al 2011, el Principat d’Andorra es converteix en la seva llar, on s’inicia com a pintora professional.

Comença els seus dibuixos en paral·lel als estudis avançats d’arquitectura a la Universitat de Teheran. Desenvolupa les seves habilitats experimentant amb tècniques i materials diversos que li donen un estil pictòric personal únic.

A partir del 1985 comença a exposar internacionalment com a artista independent o com ambaixadora cultural d’Andorra. Exposarà a Nova York, París, Londres, Osaka, Madrid, Barcelona, Niça, Frankfurt… Traslladada, fa poc, als Estats Units, continua exercint la seva carrera. Al seu treball, reconegut i aclamat per molts crítics i escriptors, se li reconeix un toc particular, una capacitat personal i única d’expressar bellesa, emocions i missatges humans poderosos de manera coherent, fluida i expressiva. El seu missatge evoluciona entorn de l’ésser humà i les seves emocions. En cada exposició mostra més maduresa.

Publicacions de Rezvan Kani