Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Dades del responsable del tractament:

Identitat: Anem Editors, SL – NIF: B25846858
Direcció postal: Crta. Martinet, 3 – 25725 Montellà
Telèfon: 625590282 – Correu electrònic: contacte@anemeditors.com

A Anem Editors, SL tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades han estat recollides. Les dades no se cediran a tercers a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a Anem Editors, SL estem tractant les seves dades personals i, per tant, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Anem Editors, SL, Crta. Martinet, 3 – 25725 Montellà), o a l’adreça de correu electrònic contacte@anemeditors.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Així mateix, sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelitzar-lo com a client.

Termes i condicions de venda i protecció de dades

Anem Editors ofereix la possibilitat d’adquirir els seus llibres a través de la pàgina web www.anemeditors.com, els quals seran enviats a l’adreça indicada per part de la persona compradora un cop hagi estat validat el pagament. L’adquisició dels nostres llibres a través d’aquesta pàgina suposa l’acceptació dels termes, condicions de venda i política de protecció de dades que s’indiquen a continuació i que són vigents durant tot el procés de compra.

Compra de llibres

Els llibres que s’ofereixen en aquesta web són propietat d’Anem Editors SL, empresa que en fixa el preu de venda al públic (PVP) i les condicions d’adquisició i enviament en funció de les indicacions de la persona compradora.

Procés d’adquisició de productes

Per comprar els nostres llibres cal seleccionar els productes desitjats, els quals seran afegits a la cistella. Per procedir a la finalització de la compra, cal procedir a validar la cistella on hi apareixen el producte o els productes que s’hagin seleccionat. Per finalitzar l’operació caldrà aportar diverses dades (nom i cognom, adreça -d’enviament i de facturació-, correu electrònic, dades bancàries pertinents per procedir al pagament de la compra, entre d’altres). Qui ho desitgi podrà registrar també un compte de client. Sobre la nostra política de protecció de dades, vegeu més avall.

Forma De Pagament

El pagament es farà a Anem Editors mitjançant targeta bancària o transferència bancària amb l’entitat BBVA (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, SA) per un total del 100% del PVP més despeses d’enviament (si s’escau). Les possibles despeses que hi pugui haver relacionades amb els pagaments efectuats fora del territori d’emissió de la targeta bancària i altres comissions bancàries aniran a càrrec del client. Durant el pagament, les dades bancaries protegides per xifrat no transitaran pels sistemes d’Anem Editors, i per tant no quedaran en la seva possessió.

Contracte de compra

La compra serà efectiva a partir del moment en què s’hagi efectuat el cobrament estipulat per part d’Anem Editors, així com a través de la recepció d’un correu electrònic de confirmació al client que inclourà el detall del producte o productes adquirits.

Durada del contracte de venda

El contracte de venda i les condicions que aquí són detallades tenen vigència des del moment en què la persona compradora ha validat la compra del producte o productes i fins que aquest ha estat entregat segons les indicacions del client.

Condicions de cancel·lació

Es pot cancel·lar la compra durant els 15 minuts posteriors a la seva validació i pagament a través d’un correu electrònic enviat a contacte@anemeditors.com on s’indicarà el producte adquirit i la referència del correu electrònic rebut d’Anem Editors per part de la persona compradora. En aquest cas, Anem Editors retornarà el 100% de la quantitat cobrada a la persona compradora. A partir d’aquest moment, la compra es considerarà en ferm i ja no podrà ser cancel·lada.

Condicions de devolució

El client podrà retornar el producte adquirit enviant-lo, amb les mateixes condicions en què li fou entregat, a l’adreça crta. Martinet, 3 – 25725 Montellà – Lleida. Un cop rebut el producte retornat, i comprovat l’estat òptim del mateix, Anem Editors farà devolució de l’import (PVP) pagat per la persona compradora en el moment d’adquirir el producte. Anem Editors no es fa responsable dels costos de tramesa del producte en el procés de devolució ni de la seva pèrdua o danys durant aquest procés.

Protecció de dades personals i drets de l’usuari

A Anem Editors SL tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades han estat recollides. Les dades no se cediran a tercers a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a Anem Editors, SL estem tractant les seves dades personals i, per tant, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Anem Editors, SL, Crta. Martinet, 3 – 25725 Montellà), o a l’adreça de correu electrònic contacte@anemeditors.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, y especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Anem Editors SL es reserva en tot moment el dret de modificar les dades de la pàgina web mitjançant l’actualització de la mateixa. Anem Editors no podrà ser considerat responsable per qualsevol dany, directe o indirectament, que resulti d’alguna informació de continguts a la web. L’usuari es compromet a no utilitzar en aquesta pàgina web informació que pugui comportar responsabilitat civil o penal i es compromet així mateix a no difondre a través de la pàgina web informació il·legal o falsa, contrària a l’ordre públic o difamatòria.

Per a més informació, contacteu-nos a contacte@anemeditors.com o al (00376)687993.