Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Pere Moles

Andorrà nascut el 23 de març de 1971, casat i amb dos fills, la Maria i el Peret. Va estudiar disseny a Barcelona on es va iniciar professionalment. A la capital catalana va viure-hi més de 10 anys i d’aquella època neixen els primers contactes que li van permetre arribar a tenir una cartera de més de 200 clients.

Dins del món del disseny, s’ha especialitzat en identitat corporativa i en packaging, sense oblidar que sent una passió especial pel disseny editorial, ja que li encanten les lletres, els components tipogràfics més essencials. Actualment, és el President dels Amics del Disseny, l’Associació de Dissenyadors Professionals d’Andorra que promou la divulgació del disseny com a part fonamental de la cultura actual.

Durant vuit anys (2003-2011), va ser conseller de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, i entre d’altres iniciatives, va aconseguir convertir aquest municipi en Capital de la Cultura Catalana l’any 2011, la primera i única població de fora de la Catalunya estricta que ho ha estat fins ara. També va impulsar el Centre d’Interpretació de l’Aigua i el Madriu (CIAM), com a element dinamitzador de la Part Alta de la parròquia, i va ajudar a treure l’art al carrer en nombroses exposicions singulars.

Publicacions d’en Pere Moles