Segell editorial pirinenc nascut a Andorra el 2007 i amb seu a Catalunya des del 2019
Truca'ns (+376)687993

Benet Pantebre

Benet Pantebre Martínez va néixer a Salt el 8 d’agost del 1929. Pressionats per les dificultats de la guerra civil, els seus pares van decidir tornar a Andorra l’agost del 1938 amb els seus 4 fills, dels quals Benet era el segon, instal·lant-se a la casa pairal del seu pare, cal Pastisser Vell.

A finals de la dècada dels quaranta va residir tres anys a París, on va cursar estudis de francès i comptabilitat a l’acadèmia Pigier tot i treballar vuit hores i mitja diàries. En la seva joventut no va poder cursar altres estudis. Més tard, de retorn a Andorra, va adquirir coneixements de català de forma autodidacta.

S’ha dedicat al comerç fins a la seva jubilació. Simultàniament a la seva activitat profesional de comerciant ha ocupat nombrosos càrrecs públics, com ara president del desaparegut Sindicat d’Iniciativa durant 3 anys, president del Centre d’Escacs d’Andorra, 30 anys i president de la Federaciód’Escacs d’Andorra 2 anys. Durant els anys 1974 i 1975 va ser Cònsol del Quart d’Andorra la Vella.

Publicacions d’en Benet Pantebre