Oliver Vergés

Oliver Vergés

Escriptor i Historiador
Email ID: oliver_verges@hotmail.com

Biografia

L’Oliver Vergés va néixer a Terrassa l’any 1989. Els seus vincles amb Andorra van començar el 2012, i des d’aleshores ha resseguit la història del Principat per intentar conèixer les claus de la seva supervivència al llarg dels segles.

A nivell d’estudis

És llicenciat en Història (UAB, 2013) i Màster en Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana (UAB, 2014). La seva tasca investigadora se centra fonamentalment en el comtat d’Urgell i el Pirineu medieval, territori amb què manté profunds lligams familiars i emocionals. Actualment realitza una tesi doctoral sobre el comtat d’Urgell als segles X i XI.

A nivell professional

Sobre aquest tema ha publicat diversos articles especialitzats i d’altres de divulgatius, a més del llibre Urgell a la fi del primer mil·lenni. Els anys del comte Ermengol I i del bisbe Sal·la (980 – 1010) (Salòria, La Seu d’Urgell, 2015). És investigador de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, a més de codirector del programa radiofònic d’història A les Portes de Troia.

Llibres d'Oliver Vergés publicats per ANM Editors

ANM Editorial

Encamp - Principat d'Andorra

Editorial andorrana

contacte@anemeditors.com